Fortsätt till huvudinnehåll

Min fantastiska unge

23.50 den 13 mars 1999 såg vi honom för första gången. Jag hade kämpat i två dygn med att få ut ungen innan det till slut fattades beslut om kejsarsnitt. Och tack och lov för det, för ungen vägde 4440 g och var 55 cm lång.
Som treåring höll han min hand och frågade om "änglajna inte fastnaj i tjäden" på sin väg till himlen. Som 13-åring håller han inte längre min hand, såvida han inte han skämtsamt vill visa sin styrka genom att klämma till hårt. Vårt band är starkt. Han är som jag. Känslig. Glad. Sprallig. Omtänksam. Självständig. Trygg.
Han förekommer inte lika ofta på bilder här på bloggen av den enkla anledningen att han mest spelar hockey i sällskap med Dennis och lämnar mig att hänga med lillasyster. Här följer bilder på födelsedagsbarnet - William Eric Lucas Malmborg.

Mitt hjärta. Min stolthet. Mitt allt. 

Långhårig och tandlös tokunge.

Gick vidare till intervju till Wild Kids, Stockholm

Wille med bocken.

Rocktema på Halloween.
'

Spexar hos morfar.

Min älskade unge på en strand i Tunisien.

Är det MIN unge? Så stor.

Vackra Wille.

2012 Thailand. Party-tuk tuk och alkoholfria drinkar. Nu tonåring.


Kommentarer

 1. Grattis till din underbara Wille!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så söt, grattis Wille! (Jossie sökte med till Wild kids när hon var liten så vi var oxå i stockholm på intervjuer och uttagningar) Kram Jennifer!

   Radera
 2. Malin andersson13 mars 2012 08:41

  Grattis till din lilla kille från Stockholmsjävlarna. Kram på er

  SvaraRadera
 3. Grattis Wille.

  /Mildred.

  SvaraRadera
 4. Uj uj uj så många hjärtan han kommer att krossa...
  Tonåring sa du?
  Jösses, var det inte det vi var nyss - och var det inte då man visste allt och var vuxen?
  Grattis till er båda !
  PS. - min fösta var 58 cm och vägde 4,725 gr... vanliga vägen ut på 11 timmar, men inte alltför mycket "krigsskador"...

  SvaraRadera
 5. Grattis till din tonåring!

  O som Helena m.4 säger han kommer att krossa många hjärtan.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Varmt grattis till tonårsmamman:-)

  ( Vilka vackra foton!)

  SvaraRadera
 7. Vad fint skrivet, blir alldeles snyftig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Spöket på Husby säteri

En redig människa tror inte på spöken. Och jag är en redig människa. Men jag tror nog på spöken trots allt. Jag har liksom många andra förklarat udda händelser med att det är hjärnan eller omgivningen som spelat mig ett spratt. Men sen händer det där som är så udda att det inte går att förklara.
I dagarna två har jag vistats på det här slottet...


Det heter Husby säteri och ligger i slutet på en grusväg du svänger av på efter att du passerat Mogata. Vid slätbakens strand. I den östgötska skärgården. Varje sommar har jag passerat godset på min väg till mina somrars paradis i Bottna, som också ligger vid vattnet. Ett par mil från säteriet.
Här sägs det spöka.

Godsherren som här sitter i ett samtal med Correns fotochef berättade om hur han och hans fru köpte hela rasket för ett par år sedan. "Det går bra nu", tänkte jag när han sa det...

Hur som helst. Huset byggdes upp efter en brand på 1700-talet. Och alla säger att det spökar. Godsherren ville varken neka eller spä på ryktena…

Ögonbrynsfärg - hemma

Testade något jag bara tidigare bara gjort på salong. Må det bära eller brista, tänkte jag. Vad är det värsta som kan hända? Lite färg på huden utanför? Förpackningen jag köpte (Depend, 99 kronor) har jag blivit rekommenderad av andra. Jag har inget att jämföra med så jag följde deras råd.


Och så här gick det till:


Steg 1 - Titta på innehållet i förpackningen. En blandskål, en pensel, en pinne att röra med, en färgtub och en flaska med skitstarkt medel + ett larm. 
Steg 2 - Kläm ut en sträng färg från tuben, ca 2 cm. Blanda med tio droppar skitstarkt medel. Rör tills det inte är några klumpar kvar.
Steg 3 - Pensla på. Ta det lite vackert med färg på huden. Det mesta går bort, men har du otur... Pensla runt hela hårstrået. Upp och ned, fram och tillbaka. 
Steg 4 - Stå lite ledigt och vänta på att det ska bli klart. Mellan 5-15 minuter beroende på hur kraftig färg man vill ha.
Steg 5 - Torka bort med torr bomullspad. Torka en gång till med blöt pad. Sen är det klart. 


Och så här blev de…

Whoop whoop

Jag jobbar med ord. I skriven och talad form. Jag är inget skolexempel och strävar inte efter det hos mina kollegor eller vänner heller. Men det finns en lägstanivå jag anser alla bör eftersträva. Hur du använder ordet "man". Särskrivningar. Rättstavningar. Tempus. Ja, ni vet. När det gäller det talade ordet går det trender i hur vi uttrycker oss. En vän till mig använder ordet liksom efter närapå varje mening. Men det stör mig inte. Det är hon. Liksom.
Dennis, min exman, säger azzz i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Han använder det för att förstärka en kommentar. "Äh, lägg av azzz". Ett sätt att verka lite nonchalant och ball, skulle jag tro.

Jag har säkert mina grejer för mig. Ett uttryck jag använt en del är whoop whoop. Mest som en skriven kommentarer på sociala medier. Sällan i talad form. Det har varit ett sätt för mig att understryka en sprallig glädje över något. Min vän Josefine har hatat det och sista tiden har jag mest använt det för att retas lite…