Fortsätt till huvudinnehåll

Nystarten

Här kommer dagens mått och vikt. Det är utgångsläget. Målet är att minska, sakta men säkert. Jag kommer hålla er uppdaterade. Jag tänkte idag låna boken "Sockerbomben" som Dessi tipsade om i gårdagens inlägg. Det kanske kan vara en bra start.


 • Vikt - 76, 1 kg
 • Byst - 106 cm
 • Midja - 96 cm
 • Stuss - 106 cm


Nu kör vi igen. Fokus på målet.

Kommentarer

 1. Kom igen! Du fixar det. Sockerbomben är nog väldigt bra läsning. Jag har sökt den på bokhandeln men den var slut, sen glömde jag av den! Så tack för påminnelsen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte låna den på biblioteket. Där måste den ju finnas omgående tänkte jag...:)

   Radera
 2. Hej Anna!

  Lycka till, jag håller tummar och tår!
  Jag har nästan exakt samma mått som dig, det diffar en centimeter på bysten och 1,6 kg på vikten. Jag ska ner till 70 på 6 månader... jag inspireras av dig, så nu jääävlar!

  Tack och lycka till!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Heja drutten!
  Vi ses imorgon va? Kanske läge för Hälsofreak?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Har du testat LCHF? Jag tycker det funkar allra bäst, framförallt mot godisgrisen i mig som alltid tar över om jag låter den.

  Lycka till!!

  SvaraRadera
 5. Borde också sparka mig i röven och släpa mig till gymmet!!!

  SvaraRadera
 6. En liten grön app i mobilen som heter "Shape up" hjälper mig att hålla koll på in- och ut-kalorier.

  Prova gärna.

  Lycka till!
  Kram //Kicki

  SvaraRadera
 7. Heja dig! Är övertygad att du kommer nå ditt mål gällande hälsan!
  Blir så faschinerad över hur olika kilon kan fördelas, du ser verkligen inte tjock ut - tvärtom!
  Jag, som är någon cm kortare än du, väger ~63kg och ser betydligt mycket fetare ut!

  Kör hårt Anna, du ger inspiration!!

  SvaraRadera
 8. Heja heja Anna!
  Sakta men säkert så kommer du att nå dina mål.

  Kram

  SvaraRadera
 9. ANNA!!!!!!!!
  KOm igen nu!!!
  Nu, IDAG, NU!! Kom igen!
  Nu idag fixar du det, o såååå behåller du det!!
  eller hur?
  Hitta ballans nu!
  Jag tror på dig!!!
  Du kommer att klara det!!!
  Inga special-dieter nu, utan sunt förnuft!!
  lite mindre in än vad du gör av med, o det kommer att hålla!!!
  Keep It UP!!

  Massor med kramar!!!
  //Camilla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Spöket på Husby säteri

En redig människa tror inte på spöken. Och jag är en redig människa. Men jag tror nog på spöken trots allt. Jag har liksom många andra förklarat udda händelser med att det är hjärnan eller omgivningen som spelat mig ett spratt. Men sen händer det där som är så udda att det inte går att förklara.
I dagarna två har jag vistats på det här slottet...


Det heter Husby säteri och ligger i slutet på en grusväg du svänger av på efter att du passerat Mogata. Vid slätbakens strand. I den östgötska skärgården. Varje sommar har jag passerat godset på min väg till mina somrars paradis i Bottna, som också ligger vid vattnet. Ett par mil från säteriet.
Här sägs det spöka.

Godsherren som här sitter i ett samtal med Correns fotochef berättade om hur han och hans fru köpte hela rasket för ett par år sedan. "Det går bra nu", tänkte jag när han sa det...

Hur som helst. Huset byggdes upp efter en brand på 1700-talet. Och alla säger att det spökar. Godsherren ville varken neka eller spä på ryktena…

Ögonbrynsfärg - hemma

Testade något jag bara tidigare bara gjort på salong. Må det bära eller brista, tänkte jag. Vad är det värsta som kan hända? Lite färg på huden utanför? Förpackningen jag köpte (Depend, 99 kronor) har jag blivit rekommenderad av andra. Jag har inget att jämföra med så jag följde deras råd.


Och så här gick det till:


Steg 1 - Titta på innehållet i förpackningen. En blandskål, en pensel, en pinne att röra med, en färgtub och en flaska med skitstarkt medel + ett larm. 
Steg 2 - Kläm ut en sträng färg från tuben, ca 2 cm. Blanda med tio droppar skitstarkt medel. Rör tills det inte är några klumpar kvar.
Steg 3 - Pensla på. Ta det lite vackert med färg på huden. Det mesta går bort, men har du otur... Pensla runt hela hårstrået. Upp och ned, fram och tillbaka. 
Steg 4 - Stå lite ledigt och vänta på att det ska bli klart. Mellan 5-15 minuter beroende på hur kraftig färg man vill ha.
Steg 5 - Torka bort med torr bomullspad. Torka en gång till med blöt pad. Sen är det klart. 


Och så här blev de…

Whoop whoop

Jag jobbar med ord. I skriven och talad form. Jag är inget skolexempel och strävar inte efter det hos mina kollegor eller vänner heller. Men det finns en lägstanivå jag anser alla bör eftersträva. Hur du använder ordet "man". Särskrivningar. Rättstavningar. Tempus. Ja, ni vet. När det gäller det talade ordet går det trender i hur vi uttrycker oss. En vän till mig använder ordet liksom efter närapå varje mening. Men det stör mig inte. Det är hon. Liksom.
Dennis, min exman, säger azzz i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Han använder det för att förstärka en kommentar. "Äh, lägg av azzz". Ett sätt att verka lite nonchalant och ball, skulle jag tro.

Jag har säkert mina grejer för mig. Ett uttryck jag använt en del är whoop whoop. Mest som en skriven kommentarer på sociala medier. Sällan i talad form. Det har varit ett sätt för mig att understryka en sprallig glädje över något. Min vän Josefine har hatat det och sista tiden har jag mest använt det för att retas lite…