Fortsätt till huvudinnehåll

Kommentera nu!

Det händer inte ofta längre, men hela lördagen viger jag åt mina vänner. Fika, lunch och shopping på dagen. Tantvil på eftermiddagen och FEST på kvällen. Jag har två outfits att välja på. Jag undrar vilken ni tror jag passar bäst i? Kommentera nu kära läsare. Så vad säger ni. 1 eller 2?

1. Svart kjol med orange top. 

2. Virkad klänning. Utan byxor och med en top under, lika lång som klänningen.


Kommentarer

 1. Jag tror stenhår på första!! Grymt härlig färg på topen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också om färg! :)

   Radera
 2. Jag tror du är lika snygg i vilket du än sätter på dig men den orangea toppen är ju en färgklick!
  Så måste jag säga att du har gjort ett kanonbra jobb som lyckats slanka dig och blivit av med vikt och centimetrar på så kort tid. Bra jobbat Anna! :DD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var intressant att se hur det gick. Lättare än jag trodde, efter de första fyra dagarna. Men o andra sidan så såg jag ju slutet. Jag är imponerad av dom som dricker pulver i tio veckor...puh.

   Radera
  2. Vad är det för pulver du har hävt i dig? :)

   Radera
 3. Jag tycker den virkade klänningen!
  Det blir lite kaka på kaka med kjol och top skurna på samma sätt.

  SvaraRadera
 4. Virkat = Njet

  Tänker inte kommentera pulverdietandet :)

  SvaraRadera
 5. Ohh svårt men jag tycker den virkade klänningen.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Virkade klänningen skulle blivit min outfit om jag skulle valt. Men på dig vackra o mer färg starka kvinna skulle jag säga linne o kjol . Hur som haver hoppas jag du får en kanon dag o kväll. Kram Tjing, Tjing.

  SvaraRadera
 7. Båda alternativen var fina, men den virkade klänningen tycker jag verkar perfekt :)

  SvaraRadera
 8. Åh, båda var fina! Men jag tycker nog den virkade klänningen ;-)

  SvaraRadera
 9. Jag älskar den virkade klänningen, så fin :)

  SvaraRadera
 10. Röstar på Svart kjol med orange top

  SvaraRadera
 11. Jag tycker också den virkade klänningen! :) Snyggt på dig som är så brun och sen med lite tuffa smycken och tuff sminkning blir det en tuff brud i lyxförpackning! ;)

  Ha så skoj ikväll och så hoppas vi att regnet håller sig borta!

  SvaraRadera
 12. BIlder på dig hade underlättat valet... jag väntar på det och återkommer med råd då...

  SvaraRadera
 13. Orange topp o byxor lr tights.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Spöket på Husby säteri

En redig människa tror inte på spöken. Och jag är en redig människa. Men jag tror nog på spöken trots allt. Jag har liksom många andra förklarat udda händelser med att det är hjärnan eller omgivningen som spelat mig ett spratt. Men sen händer det där som är så udda att det inte går att förklara.
I dagarna två har jag vistats på det här slottet...


Det heter Husby säteri och ligger i slutet på en grusväg du svänger av på efter att du passerat Mogata. Vid slätbakens strand. I den östgötska skärgården. Varje sommar har jag passerat godset på min väg till mina somrars paradis i Bottna, som också ligger vid vattnet. Ett par mil från säteriet.
Här sägs det spöka.

Godsherren som här sitter i ett samtal med Correns fotochef berättade om hur han och hans fru köpte hela rasket för ett par år sedan. "Det går bra nu", tänkte jag när han sa det...

Hur som helst. Huset byggdes upp efter en brand på 1700-talet. Och alla säger att det spökar. Godsherren ville varken neka eller spä på ryktena…

Ögonbrynsfärg - hemma

Testade något jag bara tidigare bara gjort på salong. Må det bära eller brista, tänkte jag. Vad är det värsta som kan hända? Lite färg på huden utanför? Förpackningen jag köpte (Depend, 99 kronor) har jag blivit rekommenderad av andra. Jag har inget att jämföra med så jag följde deras råd.


Och så här gick det till:


Steg 1 - Titta på innehållet i förpackningen. En blandskål, en pensel, en pinne att röra med, en färgtub och en flaska med skitstarkt medel + ett larm. 
Steg 2 - Kläm ut en sträng färg från tuben, ca 2 cm. Blanda med tio droppar skitstarkt medel. Rör tills det inte är några klumpar kvar.
Steg 3 - Pensla på. Ta det lite vackert med färg på huden. Det mesta går bort, men har du otur... Pensla runt hela hårstrået. Upp och ned, fram och tillbaka. 
Steg 4 - Stå lite ledigt och vänta på att det ska bli klart. Mellan 5-15 minuter beroende på hur kraftig färg man vill ha.
Steg 5 - Torka bort med torr bomullspad. Torka en gång till med blöt pad. Sen är det klart. 


Och så här blev de…

Whoop whoop

Jag jobbar med ord. I skriven och talad form. Jag är inget skolexempel och strävar inte efter det hos mina kollegor eller vänner heller. Men det finns en lägstanivå jag anser alla bör eftersträva. Hur du använder ordet "man". Särskrivningar. Rättstavningar. Tempus. Ja, ni vet. När det gäller det talade ordet går det trender i hur vi uttrycker oss. En vän till mig använder ordet liksom efter närapå varje mening. Men det stör mig inte. Det är hon. Liksom.
Dennis, min exman, säger azzz i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Han använder det för att förstärka en kommentar. "Äh, lägg av azzz". Ett sätt att verka lite nonchalant och ball, skulle jag tro.

Jag har säkert mina grejer för mig. Ett uttryck jag använt en del är whoop whoop. Mest som en skriven kommentarer på sociala medier. Sällan i talad form. Det har varit ett sätt för mig att understryka en sprallig glädje över något. Min vän Josefine har hatat det och sista tiden har jag mest använt det för att retas lite…