Fortsätt till huvudinnehåll

Bloggträff!

Nu vill jag träffa er som läser min blogg! Jag vill att så många som möjligt följer med på en bloggträff här i Linköping som jag och Cornelia ordnar tillsammans.

Datum: Fre 31/8 2012
Tid: ca 18.00
Plats: Linköping (detaljer kommer senare)
Aktivitet: Vi äter och dricker gott tillsammans!

Är du sugen? Anmäl ditt intresse genom att skriva en kommentar i det här inlägget eller mejla: anna.malmborg76@gmail.com

Kommentarer

 1. Hmmm, jag har en vag aning om vems den där nacken är.... Jag vill komma! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mia, klapp klapp klapp. Mia, klapp klapp klapp!

   Radera
  2. Och jag tror mig veta vem det suddiga ansiktet tillhör :)
   Dyker nog inte upp denna gång.

   Radera
 2. Svar
  1. Heja Anna! Du känns given!

   Radera
  2. Ja jag borde väl ha ngn form av VIP-status vid det här laget! ;-)

   Radera
  3. Alt stalker-varning.

   Radera
 3. Så typisk! Jag kan inte då, jag ska springa en marathon i Warszawa den 30 sep. Kan vi inta ta en helg innan eller efter?
  Jag vill träffa er!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så är det svårt att få till en helg då alla kan...Den här fredagen kunde jag och Cornelia och då blev det så. Nästa gång kanske du kan vara med C! :)

   Radera
  2. Men träffen är ju i augusti! :-)

   Radera
  3. Vi har kommit fram till att det blev lite snurrigt med de där datumen så Coyntha kan komma :-)

   Radera
 4. Är nog i Stockholm den helgen, eftersom jag har lovat att heja på FiaFit & Malla (mfl.) i Tjejmilen dagen efter...
  ...genom att dricka champagne.
  Hade varit kul att träffas "på riktigt" - får bli en annan gång...

  SvaraRadera
 5. Är också i Sthlm, en annan gång! Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag är lite smålarvig men det är just en sån dag då Lokförarn är ledig och då vill man ju umgås med honom. Vi ses ju knappt liksom ;) men jag är grymt sugen ändå på att komma.
  När är sista datum för att bestämma sig? Kan jag få "vela" lite?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppar över det den här gången! Hoppas ni får det riktigt trevligt!

   Radera
 7. Jag följer jättegärna med :)

  SvaraRadera
 8. Jag kommer! :)
  Jag trodde det var den 30 september.
  Jag kan!!

  SvaraRadera
 9. Svar
  1. Fundera fram ett positivt besked till oss! ;)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Spöket på Husby säteri

En redig människa tror inte på spöken. Och jag är en redig människa. Men jag tror nog på spöken trots allt. Jag har liksom många andra förklarat udda händelser med att det är hjärnan eller omgivningen som spelat mig ett spratt. Men sen händer det där som är så udda att det inte går att förklara.
I dagarna två har jag vistats på det här slottet...


Det heter Husby säteri och ligger i slutet på en grusväg du svänger av på efter att du passerat Mogata. Vid slätbakens strand. I den östgötska skärgården. Varje sommar har jag passerat godset på min väg till mina somrars paradis i Bottna, som också ligger vid vattnet. Ett par mil från säteriet.
Här sägs det spöka.

Godsherren som här sitter i ett samtal med Correns fotochef berättade om hur han och hans fru köpte hela rasket för ett par år sedan. "Det går bra nu", tänkte jag när han sa det...

Hur som helst. Huset byggdes upp efter en brand på 1700-talet. Och alla säger att det spökar. Godsherren ville varken neka eller spä på ryktena…

Ögonbrynsfärg - hemma

Testade något jag bara tidigare bara gjort på salong. Må det bära eller brista, tänkte jag. Vad är det värsta som kan hända? Lite färg på huden utanför? Förpackningen jag köpte (Depend, 99 kronor) har jag blivit rekommenderad av andra. Jag har inget att jämföra med så jag följde deras råd.


Och så här gick det till:


Steg 1 - Titta på innehållet i förpackningen. En blandskål, en pensel, en pinne att röra med, en färgtub och en flaska med skitstarkt medel + ett larm. 
Steg 2 - Kläm ut en sträng färg från tuben, ca 2 cm. Blanda med tio droppar skitstarkt medel. Rör tills det inte är några klumpar kvar.
Steg 3 - Pensla på. Ta det lite vackert med färg på huden. Det mesta går bort, men har du otur... Pensla runt hela hårstrået. Upp och ned, fram och tillbaka. 
Steg 4 - Stå lite ledigt och vänta på att det ska bli klart. Mellan 5-15 minuter beroende på hur kraftig färg man vill ha.
Steg 5 - Torka bort med torr bomullspad. Torka en gång till med blöt pad. Sen är det klart. 


Och så här blev de…

Whoop whoop

Jag jobbar med ord. I skriven och talad form. Jag är inget skolexempel och strävar inte efter det hos mina kollegor eller vänner heller. Men det finns en lägstanivå jag anser alla bör eftersträva. Hur du använder ordet "man". Särskrivningar. Rättstavningar. Tempus. Ja, ni vet. När det gäller det talade ordet går det trender i hur vi uttrycker oss. En vän till mig använder ordet liksom efter närapå varje mening. Men det stör mig inte. Det är hon. Liksom.
Dennis, min exman, säger azzz i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Han använder det för att förstärka en kommentar. "Äh, lägg av azzz". Ett sätt att verka lite nonchalant och ball, skulle jag tro.

Jag har säkert mina grejer för mig. Ett uttryck jag använt en del är whoop whoop. Mest som en skriven kommentarer på sociala medier. Sällan i talad form. Det har varit ett sätt för mig att understryka en sprallig glädje över något. Min vän Josefine har hatat det och sista tiden har jag mest använt det för att retas lite…