Fortsätt till huvudinnehåll

Uppdrag

Ladda hem appen Runkeeper till era telefoner. Sök på AnnaMalmborg i ett ord. Och lägg till mig i ditt "Street team". På så sätt kan vi peppa varandra till fler promenader, löpning eller cykelturer.

Har du frågor om appen kan du ställa dom till mig så ska jag försöka svara. Jag har trots allt använt appen ganska flitigt i perioder.


Kommentarer

 1. Du är ju redan tillagd sedan länge :-) Men den där widgeten hade jag ingen aning om att den fanns så den la jag till! Du ska inte med till Furteventura den 19 mars och träna en vecka i solen?

  SvaraRadera
 2. What!? Ge mig mer info om resan! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns att läsa lite på min blogg. Jag och en annan tjej åker för andra året till Playitas, Fuerteventura med Apollo och tränar en vecka. 19 mars (veckan före påsk). Tränar tre pass om dan solar, badar dricker ett glas vin på balkongen. Läs mer på min blogg, eller klicka på bilden under aktuellt för att komma till apollos sidan och boka direkt!

   Radera
  2. Jag går in och kikar hos dig!

   Radera
 3. Kanske ska säga lite mer. Anne heter jag och hittade dig genom Fru H. På Rnkeeper heter jag annemede.
  Jag väntar på operation efter 10 års elände, sen börjar träningen på allvar. Jag tänkte ta upp tråden där jag tappade den för 10 år sedan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att du hittat hit! Lycka till med operationen och uppdatera mig med hur det går för dig. :)

   Radera
 4. Två frågor. Måste det posta på fb? Har vänner vars rundor dyker upp där till deras stors förvåning.
  Kan man gå på promenadband lr kräver appen att man förflyttar sig längs en mätbar sträcka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du väljer själv under app-inställningarna om du vill att träningspasset ska postas på FB eller ej. Du måste gå en mätbar sträcka för att appen ska fungera. Den bygger på GPS-funktion. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Spöket på Husby säteri

En redig människa tror inte på spöken. Och jag är en redig människa. Men jag tror nog på spöken trots allt. Jag har liksom många andra förklarat udda händelser med att det är hjärnan eller omgivningen som spelat mig ett spratt. Men sen händer det där som är så udda att det inte går att förklara.
I dagarna två har jag vistats på det här slottet...


Det heter Husby säteri och ligger i slutet på en grusväg du svänger av på efter att du passerat Mogata. Vid slätbakens strand. I den östgötska skärgården. Varje sommar har jag passerat godset på min väg till mina somrars paradis i Bottna, som också ligger vid vattnet. Ett par mil från säteriet.
Här sägs det spöka.

Godsherren som här sitter i ett samtal med Correns fotochef berättade om hur han och hans fru köpte hela rasket för ett par år sedan. "Det går bra nu", tänkte jag när han sa det...

Hur som helst. Huset byggdes upp efter en brand på 1700-talet. Och alla säger att det spökar. Godsherren ville varken neka eller spä på ryktena…

Ögonbrynsfärg - hemma

Testade något jag bara tidigare bara gjort på salong. Må det bära eller brista, tänkte jag. Vad är det värsta som kan hända? Lite färg på huden utanför? Förpackningen jag köpte (Depend, 99 kronor) har jag blivit rekommenderad av andra. Jag har inget att jämföra med så jag följde deras råd.


Och så här gick det till:


Steg 1 - Titta på innehållet i förpackningen. En blandskål, en pensel, en pinne att röra med, en färgtub och en flaska med skitstarkt medel + ett larm. 
Steg 2 - Kläm ut en sträng färg från tuben, ca 2 cm. Blanda med tio droppar skitstarkt medel. Rör tills det inte är några klumpar kvar.
Steg 3 - Pensla på. Ta det lite vackert med färg på huden. Det mesta går bort, men har du otur... Pensla runt hela hårstrået. Upp och ned, fram och tillbaka. 
Steg 4 - Stå lite ledigt och vänta på att det ska bli klart. Mellan 5-15 minuter beroende på hur kraftig färg man vill ha.
Steg 5 - Torka bort med torr bomullspad. Torka en gång till med blöt pad. Sen är det klart. 


Och så här blev de…

Whoop whoop

Jag jobbar med ord. I skriven och talad form. Jag är inget skolexempel och strävar inte efter det hos mina kollegor eller vänner heller. Men det finns en lägstanivå jag anser alla bör eftersträva. Hur du använder ordet "man". Särskrivningar. Rättstavningar. Tempus. Ja, ni vet. När det gäller det talade ordet går det trender i hur vi uttrycker oss. En vän till mig använder ordet liksom efter närapå varje mening. Men det stör mig inte. Det är hon. Liksom.
Dennis, min exman, säger azzz i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Han använder det för att förstärka en kommentar. "Äh, lägg av azzz". Ett sätt att verka lite nonchalant och ball, skulle jag tro.

Jag har säkert mina grejer för mig. Ett uttryck jag använt en del är whoop whoop. Mest som en skriven kommentarer på sociala medier. Sällan i talad form. Det har varit ett sätt för mig att understryka en sprallig glädje över något. Min vän Josefine har hatat det och sista tiden har jag mest använt det för att retas lite…