Fortsätt till huvudinnehåll

I´m back

Det är många år sen sist. Men nu ska jag in i tv-rutan igen. Det är i Correns och NT:s tv-kanaler jag ska husera. Jag ska leda ett program som ska ta sats i de sociala medierna och nyheterna inom våra mediehus. Programmet ska heta "Snacket går". Ett snack-program med en fast panel och inbjudna gäster.

Vi ska prata fenomen. Nyheter. Ta snacket ett steg vidare. Vilka filmer delas mest, varför lämnar man kärleksförklaringar till varandra öppet, vilka nyheter genereras mest läsning på våra sajter, vilka inlägg diskuteras mest, hur långt kan vi gå för likes på Insta osv. Jag följer ganska många av er. Har bättre koll än ni kan tro... Om jag mot förmodan inte följer dig. Hojta till!

Men nu har jag en önskan. Vilken bild tilltalar dig mest? Nr 1 eller nr 2? Vad den ska användas till? Det lär du märka.

Bild nr 1.

Bild nr 2. 


                                              

Kommentarer

 1. Ettan är tydligare
  Tvåan är modernare

  Allt beror ju på hur du ska använda den.

  En fråga också.
  Var i receptionen på Corren för ett tag sedan och såg dig genom glasruten när jag skulle gå ut. Försökte inte ens vinka åt dig för du hade full koll på mobilen och från är.
  Har du aldrig snubblat när du kollat i mobilen och går samtidigt? :)

  Lycka till med nya programmet.

  SvaraRadera
 2. 1:an helt klart, den är lättare att ta åt sig även om du bara ser den i förbifarten, dock tycker jag nog att bilden på dig borde vara lite större... du och spårvagnen (?) borde byta plats...

  SvaraRadera
 3. Bild nummer 1 tycker jag du ska köra på anna :)

  SvaraRadera
 4. Ögonfallande först är bild 1. Om man tittar ur ett socialt media-perspektiv så är bild två bättre ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Spöket på Husby säteri

En redig människa tror inte på spöken. Och jag är en redig människa. Men jag tror nog på spöken trots allt. Jag har liksom många andra förklarat udda händelser med att det är hjärnan eller omgivningen som spelat mig ett spratt. Men sen händer det där som är så udda att det inte går att förklara.
I dagarna två har jag vistats på det här slottet...


Det heter Husby säteri och ligger i slutet på en grusväg du svänger av på efter att du passerat Mogata. Vid slätbakens strand. I den östgötska skärgården. Varje sommar har jag passerat godset på min väg till mina somrars paradis i Bottna, som också ligger vid vattnet. Ett par mil från säteriet.
Här sägs det spöka.

Godsherren som här sitter i ett samtal med Correns fotochef berättade om hur han och hans fru köpte hela rasket för ett par år sedan. "Det går bra nu", tänkte jag när han sa det...

Hur som helst. Huset byggdes upp efter en brand på 1700-talet. Och alla säger att det spökar. Godsherren ville varken neka eller spä på ryktena…

Ögonbrynsfärg - hemma

Testade något jag bara tidigare bara gjort på salong. Må det bära eller brista, tänkte jag. Vad är det värsta som kan hända? Lite färg på huden utanför? Förpackningen jag köpte (Depend, 99 kronor) har jag blivit rekommenderad av andra. Jag har inget att jämföra med så jag följde deras råd.


Och så här gick det till:


Steg 1 - Titta på innehållet i förpackningen. En blandskål, en pensel, en pinne att röra med, en färgtub och en flaska med skitstarkt medel + ett larm. 
Steg 2 - Kläm ut en sträng färg från tuben, ca 2 cm. Blanda med tio droppar skitstarkt medel. Rör tills det inte är några klumpar kvar.
Steg 3 - Pensla på. Ta det lite vackert med färg på huden. Det mesta går bort, men har du otur... Pensla runt hela hårstrået. Upp och ned, fram och tillbaka. 
Steg 4 - Stå lite ledigt och vänta på att det ska bli klart. Mellan 5-15 minuter beroende på hur kraftig färg man vill ha.
Steg 5 - Torka bort med torr bomullspad. Torka en gång till med blöt pad. Sen är det klart. 


Och så här blev de…

Whoop whoop

Jag jobbar med ord. I skriven och talad form. Jag är inget skolexempel och strävar inte efter det hos mina kollegor eller vänner heller. Men det finns en lägstanivå jag anser alla bör eftersträva. Hur du använder ordet "man". Särskrivningar. Rättstavningar. Tempus. Ja, ni vet. När det gäller det talade ordet går det trender i hur vi uttrycker oss. En vän till mig använder ordet liksom efter närapå varje mening. Men det stör mig inte. Det är hon. Liksom.
Dennis, min exman, säger azzz i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Han använder det för att förstärka en kommentar. "Äh, lägg av azzz". Ett sätt att verka lite nonchalant och ball, skulle jag tro.

Jag har säkert mina grejer för mig. Ett uttryck jag använt en del är whoop whoop. Mest som en skriven kommentarer på sociala medier. Sällan i talad form. Det har varit ett sätt för mig att understryka en sprallig glädje över något. Min vän Josefine har hatat det och sista tiden har jag mest använt det för att retas lite…