Äntligen vågade jag

Det här med att sjunga var ju aldrig min grej. En brysk respons på mina toner dödade entusiasmen under lång tid. Struntade till och med i att sjunga i min ensamhet. När trallvänliga låtar ljöd sjöng jag tyst för mig själv. Inom mig. Så tog Ellinor med mig till Caroline af Ugglas kör. På en timme lärde jag mig ta rena toner. 

Caroline af Ugglas på scenen.


Skulle inte klassa mig själv som rädd. Snarare tvärtom. Men höjder har jag haft svårt för. Stegar, toppen på fjället, hustaket. Att flyga går rakt mot min trygghetsinstinkt. Men jag flyger ofta. Klättrar på stegar och klipper äppleträd. 

Januariresorna gick till Milano och Oslo.


Röda läppar ska du ha Anna, sa Henric och jag köpte hans produkter. Som sedan blev liggande. Inte kan jag ha så synliga läppar heller? Nästa besök i sminkbutiken var det samma sak. "Du som är så mörk kan ha riktigt röda läppar Anna." Sagt och gjort. Nu går jag all in. 

Röda läppar med produkter från Make up Store.

Känslan efter att ha trotsat sina rädslor. Stora som små. Jag skulle beskriva känslan som förnöjsam. Jag är belåten med mig själv. Jag vågar ta nya kliv. Varje dag. Kommentarer

 1. Snyggt, Henrik är den bästa. Han vägleder mig proffsigt varje gång jag besöker butiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Tack Erika! Ja, Henric är grym.

  SvaraRadera
 3. Du är en förebild på många olika sätt. Du är jättefin i röda läppar. mer sånt. :)

  SvaraRadera
 4. Röda läppar är verkligen din grej! Ha en härlig helg. Kram J

  SvaraRadera
 5. Det kan du absolut ha. Supersnyggt!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg